Evolutie
Seksualiteit
Positiviteit
Negativiteit
Bewust leven

'Future Design' - 'Toekomstig Ontwerp'

- Deze pagina is geschreven voor grotere kinderen en jonge volwassenen die 'anders' zijn. -
- De rest van de website is voor volwassen die 'anders' zijn. -
- De gewone volwassenen klikken maar op
deze link. -


Paranormaal, Hoge gevoeligheid of Hoogsensitief noem het maar zoals je wilt, het komt
allemaal op een ding neer:

Evolutie

Want dat is wat het eigenlijk allemaal is, evolutie, gewoon een stapje verder..
Een stapje verder in wat dan precies? Wel, een stapje verder in je geestelijke ontwikkeling.
*

(Met Evolutie bedoel ik niet de theorie van Darwin want hij zocht het op een ander vlak. Hoewel het dan weer wel met elkaar te maken heeft, als we in het geestelijke verder evolueren maken we steeds een verbinding met een hoger staand wezen, een wezen wat steeds hogere energie door zijn zenuwbanen kan verdragen. Als we 'onze' hogere energie door een dier zouden
sturen dan sterft het onmiddelijk. We stammen ook-niet-van-de-apen-af, apen behoren tot het dierenrijk en wij mensen tot het mensenrijk en dat zijn twee heel verschillende soorten. Dieren kunnen geen bewustzijn ontwikkelen en wij mensen wel en uiteindelijk kunnen we zelfs een geestelijk bewustzijn ervaren, waar we weer verder in groeien.)

* Dat kan grote gevolgen hebben vooral als je tegenover mensen staat die nog niet zo ver zijn.
Ze zullen je niet begrijpen, niet geloven, voor de gek houden enz..
Onthoud, 'Jij kunt ze wel doorzien, maar zij jou niet'

Vroeger of later zal iedereen een hogere gevoeligheid ontwikkelen maar voorlopig is ruim 80% van de mensen nog lang niet zo ver. De meeste zullen daar nog vele malen voor mogen reincarneren.Ook kun je een hogere gevoeligheid hebben maar er nog niet bewust van zijn.
Dat overkwam mij, pas op 39 jarige leeftijd werd ik bewust van mijn hogere gevoeligheid, tot die tijd dacht ik dat iedereen
zo'n beetje hetzelfde was.
In feite is elk mens anders, niet alleen fysiek (DNA) maar vooral ook in zijn of haar geestelijke ontwikkeling.

Op simpele wijze uitleggen wat een ziel is valt niet mee, zie het voorlopig maar als een energie die licht uitstraalt op een bepaalde frequentie en op een bepaalde trilling resoneert.

Wij zijn zielen die gegroeid zijn tot op het 4e niveau en zich daarom kunnen verbinden met een menselijk lichaam.
Een ziel die is aangekomen op het 3e niveau kan zich hooguit met een dierlijk lichaam verbinden.
Een ziel op het 2e niveau verbindt zich met het plantenrijk en het 1e niveau kan zich hooguit verbinden met de materie.

Hoe verder de ziel in de evolutie komt des te hoger zal zijn uitstraling, frequentie en trilling zijn.
Zie het als water, water kan bevroren zijn maar ook vloeibaar en als het flink wordt verwarmd zal het in stoom veranderen.
De moleculen gaan 'van-vast-zitten' in bevroren toestand naar een steeds sneller trillen.

1
Op het 1e niveau is de ziel dan ook niet echt beweegbaar en kan zich alleen verbinden met de materie.  
kijk eens goed om je heen, wat kan er niet bewegen en alleen maar stil liggen (tip: alles is bezield)
Ook binnen dit niveau zie je de verschillen, van gewone stenen naar steeds mooiere edelstenen.

2
Op het 2e niveau (het plantenrijk) ervaart de ziel dat er een soort 'mantel' om hem heen zit en dat het iets beweeglijker is.
Let ook eens goed op de verschillen, van simpel gras naar struik, boom en van eenvoudige plant naar een prachtige bloem.

3
Op het 3e niveau ervaart de ziel voor het eerst wat wij het 'leven' noemen.

Zee.
Dat leven begint in de zee, ergens onderaan kruipt er een eencellig wezentje rond wat veel later op een iets hoger niveau zal komen en zich met andere zeedieren gaat verbinden, denk aan een haring een haai of een dolfijn.Kijk maar eens goed naar de verschillende vormen van leven in zee. Van simpel naar steeds hogere levensvorm.

Land.
De evolutie staat nooit stil en uiteindelijk gaat de ziel zich verbinden met landdier. (varken, ezel, paard, hond of kat enz.)
Ook hier weer verschillen. Steeds naar een dier wat een hogere energie kan verdragen.

Lucht.
Nog later kan het zich verbinden met een dier wat door de lucht kan vliegen, zie je nu dat de ziel steeds verder gaat in evolutie en ook meer beweeglijker wordt?

Op het 3e niveau is de ziel nog-niet-bewust-van-zichzelf en kan dat op dat niveau ook niet worden. Een dier zal naar de krachten in de natuur moeten luisteren en kan alleen verder maar puur instinctief handelen.
Dus als de zomer energieën in de natuur langzaam aan veranderen naar herfst en winter energieën zullen sommige vogels daarop moeten reageren en richting het zuiden gaan vliegen. (Het is dus niet zo dat ze in een vergadering beslissen wat ze gaan doen)

Zelf kun je die wisselende energieën ook voelen maar wij hoeven daar niet op te reageren, hoewel velen mensen dat wel onbewust doen, maar daar kom je wel achter als je volwassen bent en de lente begint :)

4
Aangekomen op het 4e niveau kan de ziel zich verbinden met een menselijk lichaam, in eerste instantie zal de ziel zich nog niet bewust zijn van zichzelf, kijk maar naar de inboorlingen in het oerwoud die zich voor de eerste keer in een spiegeltje zien.
(
video, kijk bij 18 minuten) ze schrikken en denken dat er een geest in de spiegel zit.
Langzaam aan overwinnen ze de angst en komen er dan achter dat ze zichzelf zien, op die manier kunnen ze zich bewust worden van zichzelf.

Later (vele levens verder) zal de zich steeds verder ontwikkelende ziel zich weer in de spiegel zien en weten dat hij dat niet 'is'.
Dan kom je bij de geestelijke bewuste mens uit, en de ondertussen ook gevoeligere mens, werkende op steeds hogere energieën en trillingen.

Onder bij je rug, bij je stuitje, zit onze 'energie centrale', deze kan soms een beetje op hol slaan en dat voelt vervelend.
Omdat deze hogere energieën door je zenuwen en dus ook door je ruggengraat gaan kun je als je zenuwen nog niet sterk genoeg zijn daar last van hebben, ga dan met je blote rug tegen een koude deur of douchewand staan, totdat je geen verschil meer in temperatuur voelt. Wat kinderen vaak instinctief doen is op hun rug op de grond gaat liggen.
Ja, er zijn leukere dingen dan tegen een koude wand gaan staan maar het helpt wel. ;)

Dan hebben we nog het 5e, 6e en 7e niveau.
De ziel op het 5e en 6e niveau verbindt zich ook met een menselijk lichaam maar dan met grotere krachten en meer innerlijke wijsheid. Het zevende niveau kan op aarde niet bereikt worden, dat gebeurd ergens anders.

Je gevoeligheid kan zich op verschillende manieren uiten, de een 'ziet' bijvoorbeeld meer en de ander 'voelt' dan weer meer dan gewone mensen. Je kunt ook beide gevoeligheden hebben en zelfs nog veel meer.
Houd je 'geheim' lekker bij jezelf en praat er alleen maar over bij mensen die zelf ook een hogere gevoeligheid hebben anders zul je steeds tegen een muur aanlopen omdat je niet begrepen wordt. En ook omdat gewone mensen het niet kunnen begrijpen ook al zeggen ze soms van wel.

De rest van de website is voor volwassen mensen die al een stukje verder zijn gekomen en die nog meer willen begrijpen.

Veel succes, enne... blijf goed in je rust zitten dan kom je er wel.

ps.:
Heb je iets vervelends meegemaakt op jonge leeftijd dan mag dat worden opgelost voor je 14e jaar anders gaat het een rol spelen in de rest van je leven. Uiteraard kan elk probleem altijd worden opgelost op elke leeftijd maar er snel bij zijn, is wel verstandiger.

                                 

                                  
"When I let go of what I am, I become what I might be." - Lao Tzu"If you explain so clearly that no one can possibly misunderstand,. someone will"
 ___________________________________________________________________


Are you?
Bewust leven
Er 'in' gaan zitten
Opgroeien